StarTrek.nl - Planet

Nemesis prijsvragen

  

Naar aanleiding van de premiere van Star Trek Nemesis aanstaande donderdag, worden er op diverse sites Nemesis prijsvragen gehouden.

Door antwoord te geven op de vraag Hoe wordt de assistent van Shinzon genoemd? maak je op Fok! kans op 5 Nemesis pakketten met T-shirt en horloge. Je vind hier meer informatie over deze prijsvraag.

Op Radio 538 kun je een lang weekend in Londen winnen, met verblijf in een luxe hotel en , plus toegang tot de Star Trek Adventure in Hyde Park. Verder zijn de Star Trek DVD-box en een Star Trek goodie pakket met shirt, spacy horloge en bioscoopkaarten voor de film Nemesis te winnen. De prijzen zijn donderdagmiddag tussen 2 en 4 te winnen bij Jeroen Nieuwenhuize. Verder wordt je deze week op radio 538 doodgegooid met Nemesis promo's maar dit ter zijde.

Ook op de site van BelBios.nl is er een Nemesis prijsvraag te vinden. BelBios geeft horloges en vrijkaarten voor Nemesis weg. Om mee te doen met je de Bel en Win lijn bellen en drie multiple choice vragen beantwoorden. Als je alle vragen goed hebt beantwoord, maak je kans op ??n van de prijzen. Het telefoonnummer van de Bel & Win lijn is 0909-3003311.

GoForIt.nl heeft ook Nemesis T-shirts en horloges over. Je kunt deze goodies winnen door het antwoord te geven op de vraag waar de Enterprise in Nemesis naar toe wordt gestuurd en je persoonlijke gegevens in te vullen op deze pagina op de GoForIt website. Je kunt ook via SMS meedoen. Dit doe je door STARTREK naar 3300 te sms-en. (Wat natuurlijk niet gratis is.)