StarTrek.nl - Planet

Star Trek Renegades film uitgebracht

Star Trek Renegades

De eerste Star Trek Renegades film is officieel uitgebracht. Star Trek Renegades is een onafhankelijk door fans bekostigd en ondersteunde internet televisie serie. Door middel van crowd funding is er zo'n 375.000 dollar opgehaald om het project te bekostigen. Door dit voor een fan film grote budget heeft men het project professioneel aan kunnen pakken.

Wat opvalt is dat er diverse acteurs meedoen die we al uit Star Trek kennen. Admiraal Pavel Chekov (Walter Koenig) is het hoofd van Starfleet Intelligence en moet een grote dreiging het hoofd bieden. De federation heeft moeite om aan dilithium te komen, wat dient als de brandstof voor ruimteschepen. Als er vervolgens steeds meer planeten verdwijnen moet er ingegrepen worden. Admiraal Chekov moet buiten de regels om werken en schakelt Commander Tuvok (Tim Russ) in. Hij werkt voor het geheime Section31. Samen verzamelen zij een groep rebellen, criminelen en outcasts en ondernemen actie.

Verder zien we bekende namen als Robert Picardo, Manu Intiraymi, Gary Graham, Richard Herd en Grant Imahara. De eerste aflevering van Renegades is anderhalf uur lang en is beschikbaar via Youtube.

Zie ook:
Star Trek Renegades website