StarTrek.nl - Planet

Star Trek Beyond

Star Trek film marathon

Het is inmiddels bijna een traditie: een Star Trek marathon bij het uitkomen van een nieuwe Star Trek film. Ook dit keer is het weer zo ver. Pathé houdt op woensdag 20 juli een Star Trek marathon met Star Trek, Star Trek Into Darkness en Star Trek Beyond. Er wordt begonnen om 19:00 uur en het evenement eindigd diep in de nacht rond drie uur.

Tickets zijn vanaf volgende week te bestellen. Meld je aan bij Pathé om op de hoogte gehouden te worden.

Star Trek Beyond poster

 

De nieuwe internationale poster van Star Trek Beyond is verschenen. Op de opvallend kleurige  poster staan Kirk, Uhura, Spock, Pegg, badguy Krall en vrouwelijke alien Jaylah. Ook zien we de scene met Kirk op een motor en een ruimteschip door het beeld heen flitsen.

Tweede Star Trek Beyond trailer

Gisteren is de nieuwe trailer voor Star Trek Beyond getoond tijdens het Star Trek fan evenement ter gelegenheid van het 50 jarige bestaan van Star Trek. Simon Pegg, die heeft meegeschreven aan de film en Montgomery "Scotty" Scot speelt, heeft de trailer op z'n twitter account geplaatst. "To survive, they must go beyond".

Star Trek Beyond foto's

 

De afgelopen dagen zijn nieuwe foto's van Star Trek Beyond beschikbaar gekomen. Op de foto's zijn onder andere Kirk, Spock, Uhura, Sulu, Chekov en de vrouwelijke alien Jaylah te zien. Ook zijn er een aantal behind the scenes foto's te zien met onder andere regisseur Justin Lin.

 

 

 

Win een rol in Star Trek Beyond

Heb jij altijd al mee willen doen in Star Trek? Nu is je kans. Als je 10 dollar doneert aan het goede doel maak je kans op een 'walk-on role' in de nieuwe Star Trek film. De winnaar zal naar de set in Vancouver vliegen, verblijven in een vier sterren hotel, de cast ontmoeten, door het makeup team onderhanden genomen worden én gefilmd worden in echte scene.

Zes andere winnaars zullen de set bezoeken en de acteurs ontmoeten. Daarnaast zijn er ook andere prijzen te winnen zoals t-shirts, posters, een door de cast getekende red shirt en een replica van de captain's chair!

Star Trek Beyond

De volgende Star Trek film gaat 'Star Trek Beyond' heten. Dat heeft de regisseur Justin Lin vandaag via z'n twitter account bekend gemaakt. Ook plaatste hij een foto van een Starfleet badge, de eerste foto genomen op de set van de film.

Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana zullen weer te zien zijn in de nieuwe film in hun rollen als Kirk, Spock en Uhura. Ook Simon Pegg is weer van de partij. Hij zal te zien als Scotty en schrijft mee aan het verhaal van de film.